Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Rozhlas > Rozhlas 28.11.2022

Rozhlas 28.11.2022



Datum konání:
28.11.2022

Hlášení č.1:

Mikulášské hody ve Štarnově 2022

Obec Štarnov Vás srdečně zve na Mikulášské hody ve Štarnově, které se konají od pátku 2. prosince 2022 do neděle 4.prosince 2022.

Přijďte s námi přivítat Mikuláše. Rozsvítit stromeček a ochutnat kulturu v podobě besídky našich dětí s doprovodem fotografií obce a prezentací výrobků děti z MŠ a ZŠ. Rozjímat u hodové mše a na závěr hodů si poslechnout výjimečný olomoucký pěvecký sbor Campanella - BEL CANTO z Olomouce.

 

Obec Štarnov Vás srdečně zve na jedinečný koncert pěveckého sboru Bel Canto z Olomouce, který se koná v neděli 4.prosince 2022 v 15,00 hodin v kostele sv. Mikuláše ve Štarnově. Komorní pěvecký sbor Bel Canto čítá 35 zpěváků. Repertoár sboru je pestrý a najdeme v něm skladby pro komorní sbory od období středověku přes renesanci až ke klasicismu, podstatnou část tvoří lidové písně z celého světa a jejich úpravy.

 

Hlášení č.2:

Přednáška "Nástrahy (nejen) internetu pro seniory"

V úterý 29.11.2022 od 15:00 hodin se uskuteční v Sokolovně Štarnov přednáška "Nástrahy (nejen) internetu pro seniory".

Dozvíte se:

  • jak rozeznat falešný e-mail
  • kdo jsou to energošmejdi
  • podvodné telefonáty a sms a
  • mnohem mnohem více...

https://www.starnov.cz/kulturni-akce

 

Hlášení č.3:

Umístění kontejneru na bioodpad

Umístění kontejneru na bioodpad v sobotu dne 03.12.2022 od 08,00 - 12,00 hodin bude v lokalitách:

  • u kostela
  • u domu p. J. Navrátila

https://www.starnov.cz/odpady#Bioodpad

 

Hlášení č.4:

Kompostéry pro občany

Obci Štarnov se podařilo zajistit dotační prostředky na kompostéry pro občany, které doplní systém nakládání s BIO odpadem v domácnostech. Kompostéry budou domácnostem vydávány zdarma v předem zveřejněných termínech areálu ČOV oproti podpisu smlouvy o výpůjčce na 5 let, poté bezúplatně přejdou do vlastnictví občanů. 

Zájemci o kompostéry jsou povinni vyplnit objednávku, která je zveřejněná online na webových stránkách obce v Aktualitách v možnosti Kompostéry, nebo osobně v úředních hodinách na OÚ Štarnov.

Objednávky budou přijímány průběžně do vyčerpání zásob, počet nádob je omezený, proto platí pravidlo 1 domácnost - 1 kompostér

https://www.starnov.cz/aktuality/kompostery-pro-obcany-obce-starnov

 

Hlášení č.5:

Odečty vodoměrů v obci Štarnov 2.pol.roku 2022

Vážení občané,

odečty vodoměrů v obci Štarnov proběhnou ve středu 30.11. 2022 v době od 8:00 – 14:00 hod.

V případě, že odběratel nebude přítomen, bude mu do schránky vhozen odečtový lístek na který zaznamená stav vodoměru a zvoleným způsobem ho předá  společnosti Vhs-sitka.

 Odečty budou provádět čtyři pracovníci společnosti (2+2), kteří budou oblečeni v oděvu s viditelným logem společnosti Vhs-sitka.