Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Rozhlas > Rozhlas 14.3.2024

Rozhlas 14.3.2024



Datum konání:
14.3.2024

Hlášení č. 1

Oznamujeme občanům, že firma Kohaplant, spol. s r.o. , prodejce ovocných dřevin, v naší obci uskuteční prodej ovocných stromků různých druhů a odrůd, vypěstovaných z bezvirózního materiálu pro jarní výsadbu. Prodej proběhne dnes,  od 13:20 hodin na parkovišti u Kulturního domu. Všechny rostliny se budou prodávat za jednotnou cenu 215 kč.

Prodávat se budou odrůdy těchto ovocných dřevin: meruňky, jabloně, broskve, švestky, hrušky, třešně srdcovky, rybíz, angrešt, ringle, borůvky, ostružiny, kiwi, lísky, vinná réva, nektarinky a další osvědčené odrůdy vynikající chuti, nenáročné pro pěstování. Dále bude k prodeji speciální zakořeňovací hnojivo za 50 kč. Kořeny dřevin jsou ošetřeny disperzním gelem zabraňujícím vysychání.  

 

Hlášení č. 2

Vážení občané,
jste srdečně zváni na fotbalový zápas okresního přeboru SK ŠTARNOV proti SOKOL BOHUŇOVICE B. Fotbalový zápas proběhne tuto sobotu 16.3.2024 v 14:00 hod. na fotbalovém hřišti Štarnov.

 

Hlášení č. 3

Oznamujeme občanům, že tuto sobotu od 14-ti hodin budou k prodeji v Hospůdce na hřišti dobroty z udírny, a to vysoká žebra, klobásky a cigáro. Budou i pečené makrely a pro děti párek v rohlíku. Na čepu Zubr Grand 11, Zubr Gradus 12 a malinovka. Těší se na vás Hospůdka na hřišti.